Arhiva

[PROMO] CITY COLOSSEUM LATE NIGHT SHOPPING 22. I 23.12. UZ KONCERT GRUPE „PRAVILA IGRE“

21-12-2017 • 00:00
Rva

City Colosseum late night shopping uz božićne popuste, zabavne programe, blagdanska iznenađenja i besplatni koncert grupe „PRAVILA IGRE“

City Colosseum late night shopping uz božićne popuste, zabavne programe, blagdanska iznenađenja i besplatni koncert grupe „PRAVILA IGRE“

City Colosseum najveći trgovački centar u središnjem djelu Slavonije Vam daruje pravu božićnu pustolovinu uz još jedan božićni LATE NIGHT SHOPPING 22.12. i 23.12. od 17:00h do 22:00h. Pripremite se za božićne blagdane uz dobru zabavu i blagdanski shopping uz popuste kroz dvije noći late night shoppinga u City Colosseumu. Božićna čarolija late night shoppinga u zadnjem vikendu pred Božić je u punom sjaju uz božićne zabavne programe, božićnu predstavu, kreativne radionice, Djeda Božićnjaka i blagdanska iznenađenja. Najveći događaj ovogodišnje božićne pustolovine u City Colosseumu je dugo očekivani koncert jedne od najtraženijih grupa današnjice, a s veseljem najavljujemo veliki koncert grupe „PRAVILA IGRE“.  Rezervirajte nezaboravnu zabavu 23.12. u 19:00h uz besplatan koncert grupe “PRAVILA IGRE” i zapjevamo zajedno.

Petak, 22.12. od 17:00h obilježiti će početak dvodnevnog late night shoppinga uz kreativnu radionicu „EMOJI CHRISTAMS CARD“ u kojoj ćemo u zadnji tren pripremiti čestitke za najdraže. Blagdanske fotke ćemo zabilježiti uz „EMOJI CHRISTAMS PHOTO BOOTH“. Od 18:00h sve mališane očekuje „BLAGDANSKO – PJEVNA PREDSTAVA“ koja će vam pokazati pravu čaroliju Božića. Nakon predstave ostanite na druženju, fotografiranju i pisanju pisma Djedu Božićnjaku. Posjetitelje častimo i slasnim napitcima za još slađi doživljaj shoppinga uz posebne blagdanske popuste.

Subota, 23.12. od 17:00h počinje druga večer noćnog shopping koja počinje uz dolazak Djeda Božićnjaka koji nam donosi slatke darove. Zato mališani budite spremni već u 17:00h jer dobri djedica dijeli slatke poklone. Nakon što smo se zasladili  izrađivati ćemo „GLITTER TROLLS“ kuglice za bor, uživati u zabavnom „SPARKING CHRISTMAS“ body paintingu i sve to zabilježiti super fotkama uz „TROLLS CHRISTMAS PHOTO BOOTH“. Za sve koji još nisu stigli moći će napisati i super pismo Djedu Božićnjaku. Djed Božićnjak u društvu vilenjaka stvoriti će atmosferu prave božićne bajke, a za nezaboravnu atmosferu pobrinuti će se ekipa iz grupe „PRAVILA IGRE“ koja priprema veliki koncert u subotu 23.12. od 19:00h na 1.katu City Colosseuma.

POPUSTI LATE NIGHT SHOPPING 22.12. I 23.12.:

BROADWAY: 1. Artikl 10% popusta. 2. Artikl 15% popusta. 3. Artikl 20% popusta.

CINESTAR: Late Night Movie Menu: Kung Fu Panda po akcijskoj cijeni 29,90 kn.

CCC: Do 50% popusta na odabrane modele obuće.

DEICHMANN: Do 50% popusta na dio asortimana.

DIADEMA: 10% popusta na cjelokupan asortiman, osim na sniženo.

DIKA: 30% popusta na cijeli božićni asortiman.

DM: 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad 200,00 kn.

EUROPA 92: 1. Artikl 10% popusta. 2. Artikl 15% popusta. 3. Artikl 20% popusta.

FANC STUFF: 20% popusta na cjelokupan asortiman.

GALILEO: Do 50% popusta na dio asortimana. Akcije i popusti se ne zbrajaju. Popust se ne odnosi na satove i dio asortimana basic košulja i majica.

HERVIS: 20% popusta na 1 artikl po izboru. Popusti i akcije se međusobno ne zbrajaju. Popust ne vrijedi na artikle 1.cijene i VIP artikle, te bicikle.

KAVICA I…: Kava + Coca-Cola = 19,00 kn. Sladoled + Cedevita = 15,00 kn

KIK: Božićna dekoracija od 8,00kn.

MANA MODA: 30% popusta na sav asortiman u redovnoj prodaji.

MANDIS PHARM: 25% na Synchroline Rosacure linija. 20% na Mustela, Uriage i Salvit. 15% na Avene, Aderma, Ducray, Elancyl i Klorane (samo 23.12.), Solgar i Zina vital. 15% na Philips inhalatore i Microlife tlakomjere.10% na Omron M3 s pametnom manžetom, Omron M2, inhalator CompAir, Duo baby inhalator+aspirator i Dr. Luigi anatomska obuća.

MAGIC BABY: 15% popusta na cjelokupan asortiman.

MASS: Velika ponuda obuće na 50% popusta. Vrijedi na označene artikle. Popusti i akcije se ne zbrajaju.

PARILICA: 20% popusta na odabrani asortiman.

PLANET OBUĆA: 20% popusta na cjelokupan asortiman, osim robe koja se nalazi na popustu.

POSTELJINA.HR: 20% do 50% popusta na dio asortimana.

SHOOSTER: 20% popusta na cjelokupan asortiman.

SPORT VISION: 30% popusta na nesniženi asortiman. 10% popusta na već sniženi asortiman. 10% popusta na brandove: Head, Viktor, Mr.Lacy, Molten, Spalding, CR7, Ring Sport, Reusch, Kempa, Donic, Polar. Popust se obračunava na blagajni.

SILVER TIME: 50% popusta na cjelokupan asortiman srebrnog nakita.

SURFER: KING MENU akcijska cijena 29,00 kn. (King Burger + umak + krumpirići + sok po izboru.)

TWISTER: 20% popusta na članske Twister iskaznice.

TOM TAIILOR: 30% popusta na novu kolekciju.

TOP SHOP: 60% popusta na Dormeo Eucalyptus klasični jastuk. Popust se odnosi na redovne cijene. Popusti se međusobno isključuju i ne zbrajaju.

V.B.Z.: Do  50% popusta na određene igračke i knjige koji se nalaze u božićnom katalogu.

ZAKS: 40%  na srebro (uključena nova kolekcija) i čelik . 40%  na asortiman satova. 30%  na asortiman zlata. 40% na dio asortimana briljanata. 50% na dio asortimana satova. Akcije se ne zbrajaju; pogodnosti ne vrijede za poklon bonove, nakit po narudžbi i medicinske naušnice.

Prodavaonice tijekom trajanja late night shoppinga pripremaju velike blagdanske popuste stoga je pravo vrijeme da pripremite božićne poklone za svoje najmilije jer Božić je pred vratima. Vidimo se na late night shoppingu 22. i 23.12. od 17:00 do 22:00 sata u City Colosseumu u Slavonskom Brodu.

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE