Arhiva

[PROMO] 4.ROĐENDAN CITY COLOSSEUMA 07. I 08.04. UZ LATE NIGHT SHOPPING

31-03-2017 • 00:00
Rva

Rođendanski shopping popusti, Violetta sing & dance, Trolovska zabava, nagrade, rođendanska torta i koncert grupe Vigor

Rođendanski shopping popusti, Violetta sing & dance, Trolovska zabava, nagrade, rođendanska torta i koncert grupe Vigor

City Colosseum, najveći trgovački centar u središnjem djelu Slavonije slavi svoj 4. rođendan uz brojna rođendanska iznenađenja za svoje posjetitelje i kupce tijekom dvodnevne rođendanske fešte. Rođendanski late night shopping 07.04. i 08.04.2017. Vam donosi rođendanske popuste, nagradni natječaj, zabavne programe, rođendansku tortu, iznenađenja i besplatni koncert grupe Vigor.  

PETAK; 07.04. od 17h prvi dan rođendanskog LATE NIGHT SHOPPINGA

17:00h, VIOLETTA SING & DANCE zabavni program od 17:00h donosi odličnu zabavu za sve ljubitelje ove popularne serije. Mališani će imati priliku pokazati tko je najveći fan i tko zna sve Violettine pjesme jer sada će te moći zapjevati u šljokičasti mikrofon na ljubičastoj pozornici. Svi oni koji više vole plesati pokazat će svoj talent uz koreografije „En mi mundo“ i „Juntos somos mas“.

Rođendanski shopping s popustima očekuje Vas tijekom late night shoppinga 07.04. i 08.04. od 17h -23h. Častimo Vas sa besplatnim rođendanskim napitcima koje na 1.katu priprema caffe bar i slastičarnica „Kavica i…“, a u prizemlju „Leggiero caffe bar“.

SUBOTA; 08.04. od 17h drugi dan rođendanskog LATE NIGHT SHOPPINGA

17:00h, TROLOVSKA ZABAVA je zabavna konTROLa koju nam od 17h donose najrazigranija i najšarenija bića s malih ekrana. Očekuju Vas urnebesno Trolovsko druženje, Trolovske igre, Trolovske koreografije, Trolovski beauty kutak i Trolovske frizure. Veselu rođendansku Trolovsku atmosferu zagrijati će Lala, Granko, DJ Suki i Cooper,  a svi mališani će uživati u druženju i fotografiranju s veselom Trolovskom ekipom.

18:00h, Rođendanska torta povodom 4.rođendana City Colosseuma zasladiti će rođendansku proslavu, a na degustaciju torte pozvani su svi posjetitelji City Colosseuma.

Subota 08.04. u 20h veliki koncert grupe „VIGOR“ uz najpoznatiji hit „Još fališ“, a fanovi će zapjevati i ostale hitove „Da sam ja on“, „Život je raj“, „Divna“ ili novu pjesmu „Merak“ i mnoge druge. 

Dođite u City Colosseum i sudjelujte u nagradnom natječaju koji Vas očekuje od 01.04. – 15.04.2017. Potraži veliku 3D sliku u prizemlju i na 1.katu City Colosseuma, budi kreativan, uslikaj super fotku i pošalji u inbox facebook stranice City Colosseum Slavonski Brod, a najkreativnije fotke nagrađujemo.

Rođendanski shopping s popustima očekuje Vas tijekom dvodnevnog late night shoppinga 07.04. i 08.04. od 17h – 23h. Častimo Vas sa besplatnim rođendanskim napitcima koje na 1.katu priprema „Kavica i…“, a u prizemlju „Leggiero caffe bar“. Rođendanska zabava biti će upotpunjena odličnim zabavnim programima koji su namijenjeni najmlađim posjetiteljima centra i velikim koncertom grupe VIGOR. Budite s nama i ove godine i proslavimo zajedno 4. rođendan City Colosseuma.

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE