Arhiva

Požega: Kaznene prijave zbog pronevjere i krivotvorenja službene ili poslovne isprave

20-12-2017 • 00:00
Rva

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege, kojeg se sumnjiči da je kao odgovorna osoba udruge počinio kaznena djela „Pronevjera“ i „Krivotvorenje službene ili poslovne isprave“, kao i protiv 55-godišnjaka, koji je kao djelatnik udruge istome pomagao u počinjenju kaznenog djela. Protiv njih slijedi kaznena prijava.

Policija je jučer u Skenderovcima prilikom kontrole prometa zatekla 56-godišnjaka, koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,06 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Sinoć oko 22 sata u Ulici sv. Roka u Požegi, u ugostiteljskom objektu, 31-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,8 promila vikao i galamio, pa je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega  slijedi optužni prijedlog.