Arhiva

Pijan teretnjakom sletio u putni kanal

06-03-2017 • 00:00
Rva

Vozaču je izmjereno 1,75 promila alkohola u organizmu.

Vozaču je izmjereno 1,75 promila alkohola u organizmu.

Jučer oko 14.15 sati, na državnoj cesti između mjesta Cerovac i Šumanovac, 33-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,75 promila upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio u putni kanal prilikom čega je prešao preko smjerokaznog stupića u vlasništvu „Hrvatskih cesta“ nakon čega se vozilo vratilo na prometni trak gdje se i zaustavilo. U prometnoj nesreći 33-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalno štetom u mjestu Biškupci te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novo Selo.  

Policija je zabilježila i jedno ugrožavanje javnog promete noćas deset minuta iza ponoći. U Požegi, u Ulici Šijačka cesta, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 24-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 promila upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, zagrebačkih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog