Arhiva

Matej Mitrović u Bešiktašu za desetak milijuna kuna po sezoni

04-01-2017 • 00:00
Rva

Zanimljivo, Matej Mitrović je još danas prijepodne u Požegi skromno odradio trening u fitness klubu Play

Content photo Content photo

Zanimljivo, Matej Mitrović je još danas prijepodne u Požegi skromno odradio trening u fitness klubu Play

Matej Mitrović, dečko iz Lukača, prelazi u redove turskog Bešiktaša. Ovaj 23-godišnjak posljednje tri sezone je u vodećoj NK Rijeci stekao status nezamjenjivog igrača, zabilježio nekoliko nastupa za reprezentaciju te postigao pogodak.

Rijeka ga je dovela iz Cibalije za svega 130.000 eura, a prema najavama, odšteta od Bešiktaša iznosit će između 4 i 5 milijuna eura plus bonusi, dok bi Mitrović po sezoni zarađivao oko 1,2 milijun eura plus premije. Transfer je potvrđen od oba kluba, ugovor bi trebao biti potpisan na tri sezone, a objava se očekuje sutra nakon liječničkog pregleda.

Zanimljivo, Matej Mitrović danas prijepodne u Požegi je skromno odradio trening u fitness klubu, ne odajući da ga poslijepodne čeka let za Tursku i ugovor kroz koji bi po sezoni mogao zarađivati desetak milijuna kuna. U teretani je za uspomenu ostavio svoj dres, vjerojatno posljednji koji je darovao kao igrač NK Rijeke.

Ugovor dosadašnje karijere, no s obzirom na to kakvim tempom se Matej uzdiže u nogometnom svijetu, nije isključeno da je Turska samo usputna stanica do najvećih klubova Lige Petice.

Sretno, Matej!