Arhiva

Gradsko kazalište Požega u listopadu donosi niz različitih predstava

02-10-2017 • 00:00
Rva

Bogat i raznovrstan program očekuje nas ovog listopada u Gradskom kazalištu Požega, ali i izvan njega

00:00
00:00

Bogat i raznovrstan program očekuje nas ovog listopada u Gradskom kazalištu Požega, ali i izvan njega

Bogat i raznovrstan program očekuje nas ovog listopada u Gradskom kazalištu Požega, ali i izvan njega. Dario Hak, idejni tvorac projekta Drvo bajki u vrijeme Aurea festa, najavio je više gostovanja s ovim projektom.

Prva gostujuća predstava u Gradskom kazalištu Požega ovog mjeseca je u utorak 10. listopada, kad će Kazalište Virovitica izvesti predstavu „David Paquet 2:14“, namijenjenu 3. i 4. razredima srednjih škola. U petak 13. listopada gostuje Kazalište Moruzgva s predstavom „Kako život“, najavio je zamjenik ravnateljice Kazimir Balog.

Požeški SKAD-ovci će već sljedećeg dana, 14. listopada, u Gradskom kazalištu odigrati predstavu „Imam jednu želju“. Ulaz je besplatan, a početak je u 20 sati. Posljednje je to igranje ove predstave, jer većina članova družine odlazi na studij u druge gradove.

Predstava „Bambi“, prva vlastita produkcija ove sezone, igrat će od 16. do 18. listopada za učenike nižih razreda osnovnih škola, a tjedan završava gostovanjem Dječjeg kazališta Smješko s predstavom Ježeva kućica,  u sklopu programa Treća je dječja. Predstava je u subotu 21. listopada s početkom u 11 sati, a ulaz je 20 kuna. U nedjelju 22. listopada od 19 sati gostuje također zanimljiva predstava pod nazivom „Dnevnik malog Perice“, Amaterskog kazališta iz Siska.

Od 24. do 26. listopada za učenike viših razreda osnovnih te prve i druge razrede srednjih škola igra komedija kazališta Kristalna kocka iz Siska „Tko nema u vugla, googla“, koja govori o dječaku koji upoznaje vršnjakinju bez pametnog telefona i društvenih mreža.

Gradsko kazalište Požega će na gostovanje krajem mjeseca, kad će s „Floromanijom“ nastupiti 27. listopada na 6. Bobijevim danima smijeha u Histrionskom domu.

Recimo za kraj da od sutra s radom započinje i Mala škola kazališta, za koju još traju upisi.