Arhiva

[FOTO] Završen nogometni turnir u Vidovcima, sudjelovalo 600 djece iz pet hrvatskih županija

25-06-2017 • 00:00
Rva

Sve ostvareno unatrag godinu dana plod je velikog rada i truda prije svega djece, njihovih trenera, roditelja, nogometnih veterana, uprave i ostalih članova, a ovaj turnir samo je dokaz navedenom.

 

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Sve ostvareno unatrag godinu dana plod je velikog rada i truda prije svega djece, njihovih trenera, roditelja, nogometnih veterana, uprave i ostalih članova, a ovaj turnir samo je dokaz navedenom.

NK Slavonija iz Požege pobjednik je današnjeg trećeg dana Nogometnog turnira mladeži Vidovci 2017. u kategoriji 2008. godište i mlađi.

2. mjesto pripalo je ekipi NK Kustošija iz Zagreba, a 3. je NK Hajduk iz Pakraca. Medalje i pehare pobjednicima su uručili Dragutin Krizmanić, legendarni trener požeškog i hrvatskog nogometa i Vlado Drkulec dopredsjednik Požeškog sportskog saveza.

Najbolji igrač turnira bio je Ivan Ušćebrka iz NK Slavonija Požege, najbolji golman Vito Crnjac također iz NK Slavonija Požega a najbolji strijelac Luka Srpek iz NK Kustošija Zagreb.

Jučerašnji pobjednici 2006. godište i mlađi su NK Hypo limač Osijek, 2. mjesto pripalo je domaćinima NK Dinamo – Vidovci Dervišaga 1,a 3. mjesto NK Marsonia Sl. Brod. Najbolji golman bio je Andrej Vladetić iz NK Hypo limač Osijek, najbolji strijelac Tvrtko Janković iz NK Dinamo Vidovci – Dervišaga, a najbolji igrač Sergej Levak iz NK Hypo limač Osijek.

Nogometaši 2004. godište i mlađi igrali su u petak, prvoga dana turnira a pobjedu je odnijela ekipa NK Slobodnica, 2.mjesto pripalo je Školi nogometa Batrina, a 3.NK MLADOST iz Pavlovaca.

Tijekom tri dana turnira nastupilo je 50 ekipa i više od 600 malih nogometaša s područja pet županija, Brodsko – posavske, Zagrebačke, Virovitičko – podravske, Osječko – baranjske i Požeško – slavonske.

Zadovoljstvo turnirom nije krio ni Tomislav Čabraja predsjednik NK Dinamo – Vidovci Dervišaga. “Zadovoljan sam mada je bilo nekih propusta koje ćemo idući put svakako ispraviti, ali najvažnije je da su zadovoljni svi koji su bili i sudjelovali na turniru. Ovo su odradili naši treneri, Marijana Devčić, Krunoslav Pranjić i Dragutin Krizmanić naše je bilo da organiziramo turnir kao uprava kluba. Puno ljudi se uključilo, roditelji djece koja treniraju, veterani kluba i dr.,a bez svih njih ne bi bilo moguće sve ovo što smo imali tijekom tri dana” – rekao je Čabraja i najavio kako će već idući tjedan u klubu održati dogovore oko organizacije ljetnog kampa u bazičnim sportovima koji bi trebao biti održan idući mjesec.

Uz sjajan trenerski tim Marijanu Devčić i legendarnog Dragutina Krizmanića tu je i samozatajni Krunoslav Pranjić, koji ulaže veliki trud i uz puno emocije i otvorenog srca radi s djecom. sve ostvareno unatrag godinu dana kažu u NK Dinamo Vidovci – Dervišaga, plod je velikog rada i truda prije svega djece, njihovih trenera, roditelja, nogometnih veterana, uprave i ostalih članova, a ovaj turnir samo je dokaz navedenom.

Malim nogometašima i njihovim trenerima želimo još puno uspješnih utakmica, zabijenih golova, i tko zna, možda baš iz ove mladosti dobijemo nekog novog Šukera, Prosinečkog, Bobana, Ronalda ili Messija.