Arhiva

[FOTO] Iz bajke u bajku s igračkama Djeda Božićnjaka

10-12-2017 • 00:00
Rva

Požeške mažoretkinje Požegi s ljubavlju.

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Požeške mažoretkinje Požegi s ljubavlju.

Iz bajke u bajku s igračkama Djeda Božićnjaka naziv je blagdanske priredbe koja je održana večeras u SD Tomislav Pirc u organizaciji Požeških mažoretkinja i pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Uz požeške, pleterničke, jakšićke i veličke mažoretkinje nastupili su PR UO Ilijane Lončar, Plesni klub Boa, Plesni studio Marine Mihelčić, Twirling klub Požega, DV Požega i DV Šareni svijet, OŠ Julija Kempfa, oš Antuna Kanižlića i OŠ Dobriša Cesarić, te Gimnastičko društvo Sokol.

Prigodnim riječima priredbu je otvorio i nazočne pozdravio požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Naše mažoretkinje ostvarile su ove godine izvrsne uspjehe, opet je u Požegu zahvaljujući njima stigla svjetska zlatna medalja, a nadamo se da će jednako uspješna biti i sljedeća godina. Drago mi je da smo ovdje kako bi uživali u prekrasnom programu i kako bi se ostvarila jedna humanitarna ideja. Naravno da će Grad Požega uvijek biti uz vas.”  – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Uz blagdanski, cijeli program imao je i humanitarni karakter jer su se prikupljala sredstva za opremanje posebne učionice namijenjene terapiji senzorne integracije djece s teškoćama u razvoju u OŠ Julija Kempfa.