Arhiva

Upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom s 2,90 promila alkohola u organizmu

24-01-2016 • 00:00
Rva

Policijski službenici Policijske uprave Požeško – slavonske u protekla 24 sata zabilježili su, jedno ugrožavanje javnog prometa u Pleternici u Vinogradskoj ulici

Policijska uprava Požeško – slavonska

Policijski službenici Policijske uprave Požeško – slavonske u protekla 24 sata zabilježili su, jedno ugrožavanje javnog prometa u Pleternici u Vinogradskoj ulici, oko 15 sati, 45 godišnji vozač upravljao je neregistriranim i neosiguranim traktorom, a utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,90 promila. Smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Također su zabilježene dvije prometne nesreće,  oko 16 sati i 30 minuta u Pleternici u ulici Kralja Zvonimira pas je udario u automobil i noćas u Požegi  u 1 sat i 15 minuta na raskrižju Industrijske i Osječke ulice, 18 godišnji vozač osobnim automobilom udario je u stup javne rasvjete. U Pakracu u Ulici prolaz baruna Trenka zabilježen je bijeg s mjesta prometne nesreće, policijski službenici ubrzo su pronašli 25 godišnjeg počinitelja i protiv njega slijedi prekršajna prijava – doznajemo iz PU Požeško – slavonske.