Arhiva

Ugrožavao promet i vrijeđao policijske službenike

14-11-2016 • 00:00
Rva

Policija je 57 godišnjaka pokušala zaustaviti u Srednjem Selu no on se nije zaustavio, te je naknadno zaustavljen u Veseloj.

Policija je 57 godišnjaka pokušala zaustaviti u Srednjem Selu no on se nije zaustavio, te je naknadno zaustavljen u Veseloj.

U petak, oko 13.10 sati, u Srednjem Selu, 57-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka, prilikom kontrole prometa nije se zaustavio policijskim službenicima nego se nastavio kretati vozilom te je naknadno zaustavljen u mjestu Vesela. Prilikom postupanja on je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike, a budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U subotu, oko 2 sata, u Požegi, u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,10 promila upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka.

Jučer, oko 3.15 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, u prometu je zatečen 21-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog. Tijekom proteklog vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama i to u Požegi u ulicama Osječka, Zrinska, Matice Hrvatske i Eugena Kvaternika, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Kutjevu u Ulici Eugena Kvaternika.