Arhiva

Senzacionalna pobjeda rukometne reprezentacije, kapetan Kopljar zabio tri pogotka

27-01-2016 • 00:00
Rva

Kapetan reprezentacije Požežanin Marko Kopljar zabio je tri pogotka iz četiri pokušaja, odigravši sjajno nekoliko važnih lopti kad se lomila utakmica krajem drugog dijela.

Kapetan reprezentacije Požežanin Marko Kopljar zabio je tri pogotka iz četiri pokušaja, odigravši sjajno nekoliko važnih lopti kad se lomila utakmica krajem drugog dijela

Jedna od najljepših rukometnih priča u povijesti naše rukometne reprezentacije odvila se večeras na Europskom prvenstvu u Krakowu. Malotko je davao izglede našoj reprezentaciji da će izboriti polufinale i osigurati borbu za medalje, jer smo trebali poraz Francuske od Norveške i pobijediti domaćina Poljsku s čak 11 pogodaka razlike.

Od samog početka naši su rukometaši pokazali srce i hrabrost da postignu nemoguće. Rezultat je na kraju glasio 37:23. Igrač utakmice bio je vratar Ivan Stevanović, a najbolji strijelac bio je Manuel Štrlek s nevjerojatnih 11 pogodaka iz 11 pokušaja.

Kapetan – šerif kaubojske reprezentacije Požežanin Marko Kopljar zabio je tri pogotka iz četiri pokušaja, odigravši sjajno nekoliko važnih lopti kad se lomila utakmica krajem drugog dijela.

Hrvatska igra polufinale protiv Španjolske u petak 29. siječnja. U drugom polufinalu igrat će Norveška i Njemačka.