Arhiva

Raspisan Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije

11-02-2016 • 00:00
Rva

Prijedloge u pisanom obliku treba dostaviti najkasnije do četvrtka 25. veljače

Prijedloge u pisanom obliku treba dostaviti najkasnije do četvrtka 25. veljače

Odbor za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije raspisao je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije.

Pozivaju se fizičke i pravne osobe da dostave svoje prijedloge za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije. Nagrade Požeško-slavonske županije su: Nagrada za životno djelo I Godišnja nagrada. Nagrade Požeško-slavonske županije su javna priznanja koja Požeško-slavonska županija dodjeljuje za značajna postignuća i doprinos razvitku i ugledu Požeško-slavonske županije na području znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnog djelovanja, tehničke kulture, tjelesne kulture, športa, prostornog uređenja i zaštite okolišta te drugih područja društvenog života.

Godišnja nagrada dodjeljuje se pojedincima, djelatnim skupinama, tvrtkama, ustanovama, udrugama, vjerskim zajednicama i drugim pravnim subjektima za osobit doprinos i rezultate postignute u prethodnoj godini, a koji žive ili djeluju na području Požeško-slavonske županije.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se pojedincima čiji je stvaralački put zaokružen te za njihovu cjelokupnu djelatnost koja je od osobitog značaja za razvitak određenog područja djelovanja, odnosno za ostvarenje koje predstavlja značajan doprinos razvitku određene djelatnosti te trajno dobro Požeško-slavonske županije. Nagrade će biti dodjeljene na svečanoj sjednici Požeško-slavonske županije u povodu Dana županije.

Prijedloge u pisanom obliku treba dostaviti najkasnije do četvrtka 25. veljače 2016. godine na adresu: Požeško-slavonska županija, Odbor za dodjelu županijskih nagrada Požeško-slavonske županije, Županijska 7, Požega.