Arhiva

[PROMO] 2. OTVORENI KUP U PLESU COLOSSEUM 2016

17-02-2016 • 00:00
Rva

Prijavi se na 2.otvoreni kup u plesu Colosseum 2016., osvoji medalje i nagrade za najbolje natjecatelje

Content photo

Prijavi se na 2.otvoreni kup u plesu Colosseum 2016., osvoji medalje i nagrade za najbolje natjecatelje

City Colosseum i ove godine priprema drugi po redu otvoreni kup u plesu za sve ljubitelje plesa i dobre zabave. Volite li plesati? Volite natjecanja? Volite dobru zabavu i volite biti najbolji? Prijavite se na 2.otvoreni kup u plesu Colosseum 2016. jer i ove godine garantiramo dobru zabavu i odličnu plesačku atmosferu.

Otvoreni kup u plesu kao takav organizira se drugi puta u trgovačkom centru City Colosseum  u subotu 27.02.2016. od 09:00h do 21:00h. Prijaviti se mogu svi koji vole i žele plesati bez obzira da li se profesionalno bave plesom ili za svoje vlastite gušte. Ljubitelji dobre zabave svi ste pozvani na 2. Otvoreni kup u plesu kao sudionici, natjecatelji, posjetitelji ili dio publike koji želi dati podršku drugim natjecateljima i dobro se zabaviti.

Ukoliko voliš plesati, radiš na koreografijama, voliš druženje, voliš natjecanje i želiš pobijediti:

PRIJAVI SE NA 2. OTVORENI KUP U PLESU COLOSSEUM 2016. putem sljedeće mail adrese:  plesnikup@gmail.com

 

Prijavi se solo, u paru ili kao grupa, postani dio 2. Otvorenog kupa u plesu Colosseum 2016. i uđi u veliku utakmicu za pobjedu među ostalim plesnim natjecateljima. Natjecanje poziva sve zaljubljenike u ples koji se nalaze u sljedećim kategorijama plesnih disciplina: Ballet, Nacional/Folkloric Dance, Contemporary Modern ,Lyrical, MTV commercial, Open, Jazz , Musical Theater , Urban Dance syles , B-boying, Acrobatic Dance, Tradicionalni mažoret ples. 

2. OTVORENI KUP COLOSSEUM 2016., 27. 02. 2016. godine od 09:00h na 1.katu City Colosseuma.

Prijavi se, sudjeluj, zabavi se, dođi i podrži natjecatelje jer  City Colosseum nagrađuje najbolje sudionike velikim fondom nagrada za shopping u prodavaonicama City Colosseuma. Najbolje natjecatelje očekuju medalje i nagrade dok ostale sudionike očekuju zahvalnice i nagrade iznenađenja.

Za prijavu klikni na PRIJAVNICA.

Za detaljne informacije klikni na PRAVILA I UPUTE.

Zaokružite na kalendaru subotu 27.02.2016. kao dan plesne zabave, a mi ćemo se pobrinuti za vrhunsku plesnu zabavu. Nikako ne propustite uživati u ovoj plesnoj poslastici na 1.katu City Colosseuma Slavonski Brod.

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE