Arhiva

Prijevara, narušavanje javnog reda i mira, ugrožavanje prometa i bijeg s mjesta prometne nesreće obilježili protekla 24 sata

18-11-2016 • 00:00
Rva

17.11.2016.

17.11.2016.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Istre, kojeg se sumnjiči da je kao vlasnik trgovačkog društva izdao bjanko zadužnicu za koju je znao da se po dospijeću neće moći naplatiti, prilikom čega je doveo u zabludu 41-godišnjaka s područja Požege koji mu je isporučio dogovorenu robu u vrijednosti u nekoliko desetaka tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Sinoć oko 23,30 sati, u Ulici Hrvatskih velikana u Pakracu, u ugostiteljskom objektu, 18-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji 1,89 promila razbio flašu i čašu o pod. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Jutros oko 1,15 sati, u Županijskoj ulici u Požegi, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 20-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,74 promila upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi, u Ulici Matije Gupca te jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Batinjani.