Arhiva

Pobjeda požeških rukometaša na domaćem parketu

13-03-2016 • 00:00
Rva

Požeški rukometaši jučer su pred svojom publikom pobijedili RK "Slatinu" u utakmici 16. kola  2. Hrvatske rukometne lige Sjever.

16. kolo 2. Hrvatske rukometne lige Sjever

Požeški rukometaši jučer su pred svojom publikom pobijedili RK “Slatinu” u utakmici 16. kola  2. Hrvatske rukometne lige Sjever. Igrači trenera Daria Anića dobili su utakmicu rezultatom 30 – 24.

Najbolji u redovima domaćih bili su Karlo Grgurić s 11 i  Branislav Blagojević s 9 pogodaka, a istakli su se i vratar Antonio Ćosić koji je skupio 14 obrana. Nakon duže stanke zbog ozljede u redove Požege vratio se pivot Tomislav Raguž. Trener Anić pred kraj utakmice dao je priliku i mlađim igračima s klupe.

RK “Požega” trenutno je na 9. mjestu s 13 bodova.

Požeški rukometaši sljedećeg vikenda su slobodni, trebali su igrati u Požegi s Prelogom koji je istupio iz lige. Požežani sa svojim prvenstvom nastavljaju za tri tjedna kada će u sklopu 18. kola gostovati u Virovitici kod osmoplasirane Viro Virovitice.

U Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” rukometaši Požege će ponovno igrati u subotu, 09. travnja kada će ugostiti ekipu Ludbrega.