Arhiva

Nova pobjeda požeških košarkašica

06-03-2016 • 00:00
Rva

Košarkašice ŽKK „Plamen“ Požega pobijedile su sinoć u gostima KK „Mursu“ u Osijeku u derbi utakmici 17. kola A2 Hrvatske košarkaške lige Skupine A.

17. kolo A2 Hrvatske košarkaške lige Skupina A

Košarkašice ŽKK “Plamen” Požega pobijedile su sinoć u gostima KK “Mursu” u Osijeku u derbi utakmici 17. kola A2 Hrvatske košarkaške lige Skupine A. Plamene su slavile s 3 koša razlike, konačan rezultat bio je 63 – 66. Plamene su ovom pobjedom došle na korak do obrane naslova prvaka A2 Hrvatske košarkaške lige.

U redovima požeškog kluba ponovno je najbolja bila Petra Lovrić, ali i sve njene suigračice su odigrale odličnu utakmicu i dale svoj doprinos u pobjedi protiv kvalitetnog domaćina. 

Da nije bilo malog opuštanja u posljednjoj četvrtini  ŽKK “Plamen” ovaj susret je mogao dobiti i s puno većom razlikom ali su ovako Osječanke tu dionicu utakmice dobile s 13 koševa razlike i uspjele doći do pristojnog poraza. 

U posljednjem, 18. kolu, 12. ožujka s početkom u 16 sati na svom parketu Plamene će ugostiti posljednje plasirani klub lige ŽKK “Brod” iz Slavonskog Broda. Nakon toga im ostaje još odgođena utakmica 15. kola protiv sedmoplasirane ŽKK “Radosti” u Čakovcu.