Arhiva

Kratkometražni film “The Changes” Ivana Mitrovića sudjeluje na Nikon European film festivalu 2015.

15-01-2016 • 00:00
Rva

Ivan Mitrović učenik trećeg razreda Katoličke gimnazije u Požegi snimanjem filmova bavi se već nekoliko godina.

Content photo

Film “The Changes”

Ivan Mitrović učenik trećeg razreda Katoličke gimnazije u Požegi snimanjem filmova bavi se već nekoliko godina. Jedan od njih je “Put sreće” koji je osvojio prvo mjesto na županijskom srednjoškolskom filmskom festivalu ‘Put do filma za 80 dana’.

Ivanov kratkometražni film “The Changes” sudjeluje na Nikon European film festivalu 2015. Poruka filma “The changes” je da nikada ne smijemo odustati od svojih snova ma koliko oni djelovali neostvarivo i daleko.

– Film “The Changes”  u biti je motivacijski video koji nosi poruku da nikada ne smijemo odustati od svojih snova. Inspiraciju sam pronašao među mojim dobrim prijateljima koji su uspjeli u životu i ustraju u svojim talentima te iz dana u dan postižu sve veće uspjehe. Ipak kao najveća inspiracija bili su mi ljudi koji su mi nekad bili prijatelji, koje sam dobro poznavao, a koji su pokleknuli pred ovisnostima i lošim životnim navikama i tako uništili ne samo sebe već i svoje obitelji i prijatelje – rekao je Ivan.

Ivanov film možete pogledati na ovom linku : https://www.youtube.com/watch?v=KO8pcA7Y824&feature=youtu.be

– Nadam se da ćete me podržati u mojoj želji da učinim i Hrvatsku ponosnom na svoje mlade. Želja mi je poslije gimnazije upisati studij montaže, a osvajanje prve nagrade i ove opreme puno bi mi pomoglo u daljnjem radu i usavršavanju – istaknuo je Ivan.

Najbolji film na Nikonovu festivalu osvojit će profesionalni Nikon fotoaparat, objektiv i mikrofon te put u Francusku na Cannes film festival .

Glasati za Ivanov film možete na sljedećem linku : https://www.nikonfilmfestival.com/submissions/?id=168#.VoWlrfnhDIU