Arhiva

U Deževcima autom u orah, u Alagincima u polje

07-12-2015 • 00:00
Rva

Dogodila se i prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u mjestu Lukač, jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Ulici Dragutina Lermana u Požegi te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Prometne nesreće

Jučer, pet minuta iza ponoći, u Deževcima se 38-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio na travnatu površinu te udario prednjim dijelom vozila u drvo oraha. U prometnoj nesreći 38-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Sinoć oko 19.30 sati, u Alagincima, 57-godišnji vozač pod utjecajem 0,76 promila alkohola, koji je upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom uslijed čega je došlo do slijetanja vozila van kolnika te prevrtanja i slijetanja na poljoprivrednu površinu. U prometnoj nesreći 57-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se i prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u mjestu Lukač, jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Ulici Dragutina Lermana u Požegi te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.