Arhiva

„Strašno je do koje granice pojedinci mogu ići samo kako bi zadovoljili svoje stranačke šefove i političke ambicije”

07-12-2015 • 00:00
Rva

Na Otvoreno pismo građana Sajmišta, članova SDP-a reagirao je prozvani Nino Smolčić:

Na Otvoreno pismo građana Sajmišta, članova SDP-a reagirao je prozvani Nino Smolčić

Na Otvoreno pismo građana Sajmišta, članova SDP-a reagirao je prozvani Nino Smolčić:

Poštovani,

       strašno je do koje granice pojedinci mogu ići samo kako bi zadovoljili svoje stranačke šefove, te njihove i svoje političke ambicije.

Tražiti političke bodove preko djece svrstava se u najgori oblik političkog djelovanja.

U svom novom obraćanju javnosti iznosite nove neisitine pa tako ponižavate čak i pokretače inicijative za izgradnjom  Mini Pitch igrališta sa izjavom da sam ih ja slao da prikupljaju potpise i istima upravljao. To odlučno i sa gnušanjem odbacujem.

Pozivam Vas da se ispričate svim onima koji su se zalagali  za igralište na Sajmištu, a ne kako je bez suglasnosti susjeda i bez valjane dozvole sagrađeno na prostoru Livada koje Vi neprestano nazivate Sajmištem.

Isto tako ponavljam da je Grad Požega izvršio sanaciju oplate na način da su se stavili podlošci koji su smanjili buku i da je Mini Pitch igralište trebalo ostati na prostoru igrališta ida su održani  razgovori sa nezadovoljnim građanima.

Ponavljam, uklonjeno je Mini Pitch igralište nakon što je došlo Rješenje građevinskog inspektora koje izrijekom kaže da je isto postavljeno nezakonito i da se traži njegovo uklanjanje u roku 90 dana.  

Napominjem javnosti da je na istom prostoru igralište zadnjih 50 godina, da sam ja i osobno tamo igrao nogomet i da će isti prostor i dalje biti igralište, te je u planu da se isto obogati novim sadržajima. Nadam se na zajedničku radost.

Ako je nešto za posebno istaći da se u zadnje dvije godine napravilo u ovom gradu onda su to objekti za sport i rekreaciju koju Vi neprestano kritizirate.

Nino Smolčić