Arhiva

[PROMO] Bardač: Spremni smo preuzeti odgovornost za Čaglin

24-02-2015 • 00:00
Rva

Koalicija HDZ-HSS predstavila kandidate za načelnika i zamjenika načelnika Općine Čaglin

00:00
00:00
Content photo
00:00
Content photo
00:00

Koalicija HDZ-HSS predstavila kandidate za načelnika i zamjenika načelnika Općine Čaglin

Na predstojećim prijevremenim lokalnim izborima u Čaglinu 8. ožujka, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za načelnika je Dalibor Bardač, a za njegovog zamjenika HSS-ov Tomislav Briš.

„Hrvatska demokratska zajednica uz potporu koalicijskih partnera jedina može voditi Hrvatsku u pravome smjeru“, smatra gradonačelnica Pleternice i potpredsjednica Županijskog odbora HDZ-a Antonija Jozić.

„HDZ je s partnerima iznjedrio novu generaciju mladih i školovanih političara. Toj generaciji pripadaju i naši kandidati“, dodala je Jozić.

Zamjenik župana, HSS-ov Željko Jakopović, ujedno je i kandidat za Općinsko vijeće. Evo što vidi kao gorući problem u Čaglinu.

U ovoj godini Čaglin ima i obvezu vraćanja poreza na dohodak po poreznim prijavama građana. U kampanji planiraju govoriti afirmativno i baviti se započetim, a nedovršenim projektima te državnim poljoprivrednim zemljištem.

Kandidat za načelnika je 35-godišnji ekonomist Dalibor Bardač. „Mi smo spremni preuzeti odgovornost za mjesto u kojem želimo ostati živjeti i u kojem želimo da žive naša djeca“, rekao je.

„Kad vlast u državi preuzme HDZ s koalicijskim partnerima, taj vlak će krenuti u boljem gospodarskom smjeru, a općina Čaglin želi biti dio te kompozicije“, dodaje Dalibor Bardač.

Kandidat za zamjenika načelnika Tomislav Briš je 25-godišnji prvostupnik poljoprivrede, vlasnik jednog od većih OPG-a u Čaglinu.

Konferenciji za medije nazočan je bio i nositelj liste za Općinsko vijeće i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Slaven Bardač.