Arhiva

Imanje Zlatni lug dobitnik prestižne nagrade “Simply the Best”

26-11-2015 • 00:00
Rva

Imanje Zlatni Lug iz Donjih Emovaca u kategoriji Objekt ruralnog turizma – izletišta s cjelovitom ponudom, dobitnik je tradicionalne godišnje nagrade „Simply the Best“ za kvalitetu usluge i kreativan pristup razvoju sadržaja turističke ponude lokalne zajednice.

Content photo Content photo

Godišnje turističke nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia

Imanje Zlatni Lug iz Donjih Emovaca u kategoriji Objekt ruralnog turizma – izletišta s cjelovitom ponudom, dobitnik je tradicionalne godišnje nagrade „Simply the Best“ za kvalitetu usluge i kreativan pristup razvoju sadržaja turističke ponude lokalne zajednice. Nagrada im je  uručena na svečanosti koja se održala u okviru 17. Poslovno-turističke burze PUT u hotelu Trakošćan u Trakošćanu. „Simply the Best“, dodjeljuju magazin Way to Croatia i Udruga hrvatskih putničkih agencija, za inventivnost i kreativnost u oblikovanju turističke ponude, razvoj i realizaciju novih, te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice.  

– U suradnji s Turističkom zajednicom Požeško – slavonske županije prijavili smo se na natječaj i ova nagrada nam puno znači. Priznanje je to kontinuiranom radu kako nas tako i svih naših djelatnika. Na dodjeli nagrada bilo je više 130 sudionika iz 7 zemalja, od poslovnih subjekata iz agencijskog i hotelijerskog poslovanja, te iz sustava turističkih organizacija tako da je to ujedno bila i prilika za upoznavanje  i promociju kontinentalnog turizma i naše ponude. Predstavili smo se širokoj publici i nadam se da ćemo s ovim uspjehom biti sve više  prepoznati na turističkoj karti Hrvatske – rekao nam je Leo Pandžić, voditelj gospodarstva Zlatni Lug.

Imanje Zlatni Lug dobilo je ovu nagradu za svoju cjelovitu turističku ponudu, od agroturističke, kroz poučnu stazu i sportski centar, do bogate gastronomske ponude i  slavonska kuće koja pruža sve ono što Slavoniju čini prepoznatljivom već stoljećima. Tu je i vinski podrum u kojem se pruža mogućnost degustiranja najboljih vina Požeštine i Kutjevačkih obronaka, te slavonskih specijaliteta. Imanje Zlatni lug također ima godinama brižno prikupljanu zbirku starina koja unosi dušu cijelom prostoru te upoznaje posjetitelje sa skrivenim čarima života na selu.