Crna kronika

Vozio s 2,39 promila alkohola u krvi prije stjecanja prava na upravljanje

04-04-2024 • 08:15
Rva
30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja

Policijsko izvješće: U srijedu 3. travnja 2024. oko 18.30 sati u mjestu Kula, policijski službenici su u prometu zatekli 30-godišnjeg vozača koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,39 promila upravljao osobnim automobilom. Također je utvrđeno da on kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Policijsko izvješće: U srijedu 3. travnja 2024. oko 8.30 sati u blizini mjesta Brodski Drenovac, 60-godišnjak je prilikom čišćenja zemljišta pronašao raketni motor protugradne rakete. Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Policijsko izvješće: Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Dubrovačkoj ulici i u mjestu Potočani.