Crna kronika

Vozač (60) na pješačkom prijelazu udario pješakinju (15) koja je ozlijeđena

27-03-2024 • 09:07
Rva
Nakon prometne nesreće vozač iako je bio dužan jer je skrivio prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom nije o navedenom događaju obavijestio nadležnu policijsku postaju i protiv njega slijedi prekršajni nalog

Policijsko izvješće: U utorak 26. ožujka 2024. oko 12.30 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 60-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se obilježenom pješačkom prijelazu približio sigurnom brzinom te je prednjim dijelom vozila udario u 15-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prilazu i koja je tom prilikom lakše ozlijeđena.

Nakon prometne nesreće vozač iako je bio dužan jer je skrivio prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom nije o navedenom događaju obavijestio nadležnu policijsku postaju i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.

Foto: ilustracija/arhiva