Društvo

Učenici uručili prikupljenu donaciju za pomoć sugrađaninu Luki Kerepčiću

18-06-2024 • 08:00
Rva
Učenici 3. razreda Poljoprivredno-prehrambene škole Požega pokrenuli su inicijativu da se Škola uključi u humanitarnu akciju za pomoć sugrađaninu Luki Kerepčiću.

Učenici 3. razreda Poljoprivredno-prehrambene škole Požega i predsjednica Vijeća učenika Rea Kristić pokrenuli su inicijativu da se Škola uključi u humanitarnu akciju za pomoć sugrađaninu Luki Kerepčiću.

Luka je prošlog ljeta teško nastradao i ostao nepokretan te se otada nalazio na liječenjima diljem Hrvatske. Kako bi pomogli Luki i barem mu malo olakšali financijsku situaciju za daljnje liječenje, kupnju medicinskih uređaja i pomagala, 3.b razred pozvao je učenike i djelatnike škole da izdvoje pokoji cent ili euro, koliko tko može.

„Danas je završila humanitarna akcija za Luku Kerepčića na našoj Školi! Akcija je završila te su predstavnici Škole iz 3. b razreda Luki uručili prikupljenu novčanu pomoć, poklon paket Škole, poklon paket Učeničke zadruge Ratarnica te poklon paket iz 3. b razreda. Doznajemo da su učenice i učenici oduševljeni Lukinom osobnošću i srdačnim dočekom. Luki želimo uspješno liječenje i svako dobro!“ – poručili su iz Poljoprivredno-prehrambene škole Požega.

VEZANI ČLANAK

Papa Franjo snimio videoporuku za mladog Luku iz Požege: ‘Sjećam te se…’