Crna kronika

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 36-godišnjak

08-03-2024 • 08:34
Rva
18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom skretao je ulijevo, a da nije propustio bicikl kojim je upravljao 36-godišnjak.

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 2. ožujka 2024. oko 14.30 sati u Požegi na raskrižju ulica Salaški put, Grgurevski put i Dragutina Tadijanovića, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom skretao ulijevo, a da nije propustio bicikl kojim je upravljao 36-godišnjak.

Tom prilikom je 36-godišnjak skrenuo udesno da izbjegne sudar s vozilom uslijed čega je izgubio nadzor nad biciklom i pao. U prometnoj nesreći 36-godišnjak je teško ozlijeđen dok protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave-požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jagodnjak.

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

Policijsko izvješće: U četvrtak 7. ožujka 2024. oko 15 sati u Pakracu na Trgu dr. Franje Tuđmana, 48-godišnjak je verbalno napao 38-godišnjaka. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod obojice je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.Protiv 48-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Foto: arhiva/ilustracija