Crna kronika

Trenkovo: Autom završio u kanalu, imao 1,84 promila alkohola u krvi

02-03-2024 • 08:25
Rva
57-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,84 promila upravljao osobnim automobilom, sletio je vozilom u putni kanal.

Policijsko izvješće; U petak 1 .ožujka 2024. oko 23.50 sati u mjesto Trenkovo u Mirogojskoj ulici, 57-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,84 promila upravljao osobnim automobilom, sletio je vozilom u putni kanal.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijsko izvješće: U petak 1. ožujka 2024. oko 21.25 sati u mjestu Brestovac u Ulici baruna Trenka, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,42 promila i prije stjecanja prava na upravljanje te za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao vozač starosti 33 godine.

Nadalje je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio njegov identitet te da stanuje na adresi na kojoj nije prijavio prebivalište.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu.   

Foto: arhiva/ilustracija