Crna kronika

Putem društvene mreže prevarila 52-godišnjaka

28-02-2024 • 08:12
Rva
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Garešnice

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Garešnice koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Prijevara“. Naime, ona je u rujnu 2023. putem društvene mreže stupila u kontakt s 52-godišnjakom s područja Pleternice i dogovorila prodaju osobnog automobila te joj je on putem aplikacije aircash uplatio predujam u iznosu od 200,00 eura, nakon čega mu se ona više nije javila.

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Garešnice kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka“. Naime, osumnjičeni je krajem mjeseca studenoga 2022. neovlašteno koristio osobne podatke 49-godišnjaka s područja Kutjeva te sklopio ugovor s telefonskim operaterom i kupio mobitel, a nije plaćao ugovorene obveze. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je u subotu 24. veljače 2024. u večernjim satima u Lipiku na gradilištu otuđio razne predmete u vlasništvu tvrtke iz Pakraca. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.