Crna kronika

Policijski službenik i vozač teretnog automobila prilikom obilaženja izazvali prometnu nesreću

25-06-2024 • 08:16
Rva
U prometnoj nesreći sudjelovali su 52-godišnji policijski službenik koji je upravljao policijskim službenim vozilom i 31-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom.

Policijsko izvješće: U ponedjeljka 24. lipnja 2024. oko 12.05 sati između mjesta Kutjevo i Orahovica, 52-godišnji policijski službenik koji je upravljao policijskim službenim vozilom i 31-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, prilikom mimoilaženja nisu ostavili dovoljan razmak između svog vozila i vozila s kojim se mimoilaze. Tom prilikom došlo je do udara lijevog bočnog ogledala vozila kojim je upravljao 52-godišnjak u lijevo bočno ogledalo vozila kojim je upravljao 31-godišnjak. Protiv oba vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.

Osumnjičen za prijevaru

Policijsko izvješće: Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Velike kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni je tijekom lipnja 2023. u trgovini na području Velike u vlasništvu trgovačkog društva s područja Čaglina podigao raznu robu koju nije platio. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Foto: arhiva/ilustracija