Crna kronika

Policija poziva svjedoke i osobe koje imaju korisna saznanja o prometnoj nesreći

12-06-2024 • 11:04
Rva
Prema raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće bilo je i drugih osoba (svjedoka-očevidaca-vozača) koji su napustili mjesto događaja prije dolaska policije.

U nedjelju 9. lipnja 2024. u blizini mjesta Kaptol dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do naleta osobnog automobila na vozača bicikla koji je od zadobivenih ozljeda preminuo.

U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti koje su prethodile navedenoj prometnoj nesreći pozivaju svjedoke – očevice prometne nesreće, koji su se u trenutku događaja nalazili na navedenoj cesti ili samom mjestu događaja, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave policiji na broj telefona 192, osobno u Policijsku postaju Požega  ili na broj telefona  034/ 454-539.

Prema raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće bilo je i drugih osoba (svjedoka-očevidaca-vozača) koji su napustili mjesto događaja prije dolaska policije. Iz policije mole da se navedene osobe jave radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći.