Crna kronika

Policija: Kod 24-godišnjaka pronađena marihuana

03-04-2024 • 08:20
Rva
Protiv njega slijedi optužni prijedlog


Policijsko izvješće: U srijedu 3. travnja 2024. pet minuta iza ponoći na području grada Požege, policijski službenici su kod 24-godišnjaka pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Anonimni građanin policijskim službenicima dragovoljno predao pušku

U utorak 2. travnja 2024. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Iz Policijske uprave požeško-slavonske zahvaljuju svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i eksplozivna sredstva, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.