Crna kronika

Pobjegao s mjesta prometne nesreće, policija traga za njim

29-03-2024 • 08:34
Rva
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Policijsko izvješće: U četvrtak 28. ožujka 2024. u vremenu od 8.20 do 8.35 sati u Požegi u Osječkoj ulici na parkiralištu, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom udario je u prednji desni bočni dio parkiranog osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirala 50-godišnjakinja. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Frkljevci.

Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Foto: arhiva/ilustracija