Crna kronika

Pijan omalovažavao i vrijeđao policijske službenike u centru Požege

07-04-2024 • 10:47
Rva
23-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije

Policijsko izvješeće: U nedjelju 7. travnja 2024. oko 4.15 sati u Požegi u Cehovskoj ulici kod ugostiteljskog objekta, 23-godišnjak je prilikom policijskog postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu.

23-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijsko izvješće 8. travnja: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege koji je dana 7.  travnja 2024. oko 4.15 sati u Požegi u Cehovskoj ulici kod ugostiteljskog objekta, prilikom policijskog postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu. On je uhićen, a provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je prilikom policijskog postupanja prijetio policijskom službeniku. 23-godišnjak je zbog kaznenog djela prijetnje na štetu policijskog službenika  predan pritvorskom nadzorniku i bit će kazneno prijavljen nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi.