Crna kronika

Vozač (82) skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

21-11-2023 • 10:00
Rva
Nakon udara 82-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke.

Policijsko izvješće: U ponedjeljak 20. studenoga 2023. oko 12.45 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića na parkiralištu, 82-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed nepropisnog polukružnog okretanja s parkirališnog mjesta udario je u zadnji dio parkiranog osobnog automobila, a  kojeg je prethodno parkirao 41-godišnjak. Nakon udara 82-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga naknadno pronašli policijski službenici. Protiv 82-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske i u mjestu Dobrovac u Ulici kralja Tomislava.

Osumnjičen za prijevaru

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“.

Naime, on je u travnju 2022. od trgovačkog društva s područja Pakraca preuzeo građevinski materijal u iznosu od 1.500,00 eura te uplatio samo manji novčani iznos, dok je ostatak obećao platiti u nekoliko rata, a što do današnjeg dana nije učinio. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.