Crna kronika

Udario u parkirani automobil pa pobjegao

31-01-2023 • 09:02
Rva
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

U ponedjeljak 30. siječnja 2023. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Osječkoj ulici na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi niti o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Nepoznati počinitelj razbio stakla na ulaznoj ogradi

U ponedjeljak 30. siječnja 2023. u poslijepodnevnim i večernjim satima u Požegi u Ulici Ivana Mesnera, nepoznati počinitelj (ili više njih) je razbio stakla na ulaznoj ogradi u dvorište u vlasništvu 33-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Republike Srbije kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni je u svibnju 2019. putem društvene mreže s tada 32-godišnjakom s područja Požege dogovorio prodaju alata nakon čega mu je 32-godišnjak uplatio novčani iznos od nekoliko tisuća kuna, no alat  mu nije isporučen. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.