Crna kronika

U prometnoj nesreći ozlijeđena 26-godišnjakinja

14-01-2023 • 08:12
Rva
U Eminovcima je 26-godišnjak omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U petak oko 14.50 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, 28-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Land Rover“ požeških registarskih oznaka, nije držao potreban razmak uslijed čega je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 26-godišnjakinja, a koja je zaustavila vozilo zbog propuštanja vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. U prometnoj nesreći 26-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 28-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici sv. Roka.

U petak oko 23.40 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici, 26-godišnjak je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike te odbio dati na uvid osobnu iskaznicu. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.