Crna kronika

U prometnoj nesreći ozlijeđena 19-godišnjakinja

07-04-2023 • 09:07
Rva
U jučerašnjoj prometnoj nesreći ozlijeđena 19-godišnjakinja

U četvrtak 6. travnja 2023. oko 13.20 sati u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića, 54-godišnji vozač osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, uslijed neprilagođene brzine udario je prednjim desnim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 19-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 19-godišnjakinja, a protiv 54-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U četvrtak 6. travnja 2023. oko 21.05 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,58 promila upravljao 38-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prijavio prijevaru

U četvrtak 6. travnja 2023. policijskim službenicima je prijavio 22-godišnjak s područja Lipika da je tijekom ožujka 2023. putem društvene mreže s nepoznatom osobom dogovorio kupovinu i trgovanje kripto valutama, uplatio novac te je prevaren. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Dragovoljno predao streljivo

U četvrtak 6. travnja 2023. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao 60 komada streljiva. Navedeno streljivo je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.