Scena

Tamburaši TS Ambar na lijep način najavili svoje sutrašnje gostovanje u emisiji Zlatne žice

27-02-2023 • 14:51
Rva
Njihove pjesme, najveći hitovi i vaše tamburaške glazbene želje u radijskom programu i na Facebook stranici Radija Vallis Aurea.

Emisija Zlatne žice ima najdužu tradiciju od svih emisija u programu Radija Vallis Aurea. Kroz desetljeća je bila oaza tamburaške glazbe, bez obzira na glazbene trendove koji su vladali od devedesetih naovamo. U novu 2023. godinu smo s novim iskorakom, a to su mjesečna gostovanja tamburaških sastava uživo u radijskom programu, uz prijenos na Facebook stranici Radija Vallis Aurea. Prvi gosti bili su izvrsni tamburaši TS Paori, koji su kroz više od dva sata uveseljavali slušatelje i gledatelje. Prvi prijenos uživo su do sada pogledale tisuće gledatelja, što nas raduje i motivira da nastavimo s projektom.

Tako i u veljači imamo jedno gostovanje, a dolazi nam Tamburaški sastav Ambar iz Novske.

Njihove pjesme, najveći hitovi i vaše tamburaške glazbene želje u radijskom programu i na Facebook stranici Radija Vallis Aurea možete pratiti sutra, 28. veljače u emisiji Zlatne žice s početkom u 19 sati. Njihovu lijepu najavu za gostovanje pogledajte u nastavku.

VEZANI ČLANAK

Emisija Zlatne žice po prvi puta uživo uz tamburaše