Scena

“Svjetski, a naš” – Dino Jelusić novi mentor u The Voice Hrvatska

12-10-2023 • 09:12
Rva
Mjesec dana prije emitiranja nove sezone emisije The Voice Hrvatska, objavili su tko su novi mentori i što nas očekuje ove sezone.

Ususret novoj, 4. sezoni natjecateljsko-pjevačkog showa The Voice Hrvatska, Hrvatska radiotelevizija je mjesec dana prije početka njegova emitiranja u udarnom subotnjem terminu na Prvom programu HRT-a, objavljuje: pripremite se, nova sezona počinje – novi glasovi, novi mentori, nova uzbuđenja!

Sve to čini čaroliju četvrte sezone The Voice Hrvatska, jedinstvenog pjevačkog natjecanja i još najboljeg glazbenog showa na svijetu.

Iako će gledatelji svojim glasovima izabrati najljepši glas tek u siječnju 2024., pripreme za audiciju već su počele. Nakon dva predizborna kruga i malo više od tisuću prijava, izabrano je 85 natjecatelja koji će ulazak u The Voice izboriti samo svojim glasom i svojom osobnošću.

Nasuprot njima bit će četiri crvena stolca, a u njima četiri mentora i velika glazbena znalca: Vanna, diva glazbene scene te vokalna perfekcionistica i Davor Gobac, kralj nonšalantnosti i neodoljivog stila koji je i nakon 40 godina ljubimac nacije te dva nova mentora: glazbenik iznimne karizmatične osobnosti i neukrotive autorske kreativnosti Damir Urban te vokalni virtuoz moćnoga glasa Dino Jelusić za kojeg vrijedi krilatica “svjetski, a naš”.

Četiri velike zvijezde glazbene scene s nestrpljenjem čekaju kakvi će ih glasovi potaknuti na okret. S razlogom jer je od posljednjeg izdanja The Voicea prošlo više od tri godine, tj. dovoljno vremena da se okupe neki novi talenti. Ono što mentori čuju i osjete u izvedbama natjecatelja presudit će komu će dati svoj glas te koga će voditi i savjetovati bez želje da ih mijenjaju, prenosi HRT magazin.

Požežanina Dinu Jelusića posljednji puta smo imali prilike čuti na drugom izdanju Urban festa “Dobre vibracije” u Požegi.

Za razliku od Vanne i Davora Gobca, koji znaju koliko ih i emotivnih teških trenutaka čeka i ove sezone, Damir Urban i Dino Jelusić više razmišljaju kako svim natjecateljima koji će pristupiti audiciji dati što bolji savjet. Njih 85 s velikim uzbuđenjem zakoračit će na pozornicu i, bez obzira na to hoće li im se netko od mentora okrenuti ili ne, njihova je želja da ih mentori čuju te svojim savjetima usmjere ka što boljim glazbenim rezultatima.

Dobrih savjeta od ovih vrsnih glazbenika neće nedostajati. Svatko od njih u svojem je glazbenom stilu jedinstven, a različitost koja obilježava ovu četvorku je i njihova snaga. Različitost nas obogaćuje i čini život ljepšim i zanimljivijim.

Stoga od 11. studenoga ne propustite The Voice Hrvatska na Prvom programu HRT-a.

U tome se krije i posebnost The Voicea, idealna mjesta za susret različitosti: različitih glasova, osobnosti, različitih glazbenih izričaja. Svi naši natjecatelji izlaskom na pozornicu donijet će nešto svoje, nešto novo. Jedino je njihova želja ista: živjeti svoj san s ljudima s kojima dijele ljubav prema pjevanju i glazbi, prenosi HRT magazin.

Foto: HTV/HRT