Gospodarstvo

Što se nudi od poslova u Požeško-slavonskoj županiji?

05-10-2023 • 09:30
Rva
Traže se vozači, kuhari, prodavačice, konobari, zidari, prodavačice, kuhari, učitelji, nastavnici, doktori obiteljske medicine...

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, ZAGREB, Radnička cesta 1, traži:
2 vještaka/vještakinje-specijalista/specijalistkinje (VSS medicine) s radnim iskustvom 10 godina bez specijalizacije ili s položenim specijalističkim ispitom i 2 godine radnog iskustva u specijalnosti, za rad u Požegi na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 16. listopada 2023. godine.

KLESARSTVO BLAŽANIN obrt za usluge, POŽEGA, Stjepana Radića 10, traži:
1 pomoćnog klesarskog radnika/radnicu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 095 527 4241 do 17. listopada 2023. godine.

PRESOFLEX GRADNJA d.o.o., POŽEGA, Industrijska 30, traži:
5 zidara/zidarica, 5 armirača/armiračica, 5 tesara/tesarica, 3 pomoćna radnika/radnice, svi s 1 godinom radnog iskustva za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail: info@presoflex.hr do 18. listopada 2023. godine.

B-P održavanje i upravljanje d.o.o., ZAGREB, Savska cesta 114/A, traži:
1 čistača/čistačicu za rad u Požegi na nepuno-neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel 091 400 7742 do 15. listopada 2023. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

MLIN I PEKARE d.o.o., SISAK, Kralja Zvonimira 24, traži:
1 prodavača/prodavačicu mješovite robe za rad u Pleternici, na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail maja.jankovic@mip.hr do 6. listopada 2023. godine.

SCHÖN BLICK d.o.o., VETOVO, Zagrebačka 18, traži:
1 kuhara/kuharicu s radnim iskustvom 2 godine i 1 pomoćnog kuhara/kuharicu za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel: 098 484 850 do 5. listopada 2023. godine.

ASKA d.o.o., ĐAKOVO, Psunjska 1/A, traži:
1 prodavača/prodavačicu mješovite robe s radnim iskustvom 1 godine, za rad u Pleternici, na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail tereza.jankovic@aska.hr do 5. listopada 2023. godine.

TLN INSTALACIJE, POŽEGA, Zagrebačka 10, traži:
2 bravara/bravarice, 2 zavarivača/zavarivačice, 2 vodoinstalatera/vodoinstalaterke i
2 instalatera/instalaterke centralnog grijanja i klimatizacije, sviza rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca, na telefon 034 410 142, na mobitel 098 256 422 ili e-mail: tlninstalacije@gmail.com do 13. listopada 2023. godine.

OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA, POŽEGA, Osječka 107, traži: Za upućivanje na specijalizaciju: 1 doktora/doktoricu abdominalne kirurgije, 1 doktora/doktoricu anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, 1 doktora/doktoricu gastroenterologije, 1 doktora/doktoricu hitne medicine, 1 doktora/doktoricu opće kirurgije, 1 doktora/doktoricu fizikalne medicine i rehabilitacije, 1 doktora/doktoricu infektologije, 1 doktora/doktoricu ginekologije i opstetricije, 1 doktora/doktoricu kliničke mikrobiologije, 1 doktora/doktoricu neurologije, 1 doktora/doktoricu ortopedije i traumatologije, 1 doktora/doktoricu patologije i citologije, 1 doktora/doktoricu pedijatrije, 1 doktora/doktoricu transfuzijske medicine, 1 doktora/doktoricu urologije. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 10. listopada 2023. godine.

VANILLA j.d.o.o., POŽEGA, Cehovska 1, traži:
1 konobara/konobaricu za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 099 321 9499 do 12. listopada 2023. g.

EMBER KAMIN d.o.o., VELIKA, Industrijska 7, traži:
4 radnika/radnice za bojanje metalnih dijelova za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail mkundakcic@color.hr do 8. listopada 2023. godine.

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ, POŽEGA, Slavonska 8, traži:
1 učitelja/učiteljicu razredne nastave za rad na puno-neodređeno vrijeme, 1 učitelja/ učiteljicu razredne nastave u produženom boravku za rad na puno-određeno vrijeme i 1 učitelja/učiteljicu tjelesne i zdravstvene kulture za rad na nepuno-određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 5. listopada 2023. godine.

PAULIĆ d.o.o., NOVO SELO, Vinorodna 9, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila sa kran dizalicom sa prikolicom (C i E kategorija + COD 95) s radnim iskustvom 1 godine, za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca ili na mobitel 099 246 0888 do 27. listopada 2023. godine. Mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

OBRTNIČKA ŠKOLA, POŽEGA, Osječka 33, traži:
1 nastavnika/nastavnicu strukovnih predmeta u sektoru graditeljstva za rad na nepuno-neodređeno vrijeme, 1 nastavnika/nastavnicu engleskog jezika, 1 nastavnika/nastavnicu strukovnih predmeta u sektoru graditeljstva, 1 stručnog suradnika/suradnicu-knjižničara/knjižničarku za rad na puno-određeno vrijeme, 1 stručnog suradnika/suradnicu-psihologa/psihologinju, 1 nastavnika/nastavnicu strukovnih predmeta u sektoru graditeljstva i 1 suradnika/suradnicu u nastavi tekstilnog usmjerenja (SSS)  za rad na nepuno-određeno vrijeme, te 1 nastavnika/nastavnicu strukovnih predmeta u sektoru graditeljstva za rad na nepuno-neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 5. listopada 2023. godine.

OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIR NAZOR, TRENKOVO, Mlinska 3, traži:
1 stručnog suradnika/suradnicu-psihologa/psihologinju za rad na nepuno-neodređeno vrijeme, 1 učitelja/učiteljicu razredne nastave, 1 učitelja/učiteljicu tjelesne i zdravstvene kulture i 1 kuhara/kuharicu za rad na puno-određeno vrijeme, te 1 učitelja/učiteljicu informatike i 1 stručnog suradnika/suradnicu-psihologa/psihologinju za rad na nepuno-određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 10. listopada 2023. godine.

SPIN VALIS D.D.. POŽEGA, Industrijska 24, traži:
2 strojobravara/strojobravarice za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom ili pismenom zamolbom na adresu poslodavca ili na e-mail ljudski.resursi@spinvalis.hr do 20. listopada 2023. godine.

TEHNIČKA ŠKOLA, POŽEGA, Ratarnička 1, traži:
1 nastavnika/nastavnicu tjelesne i zdravstvene kulture za rad na puno-određeno radno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu poslodavca do 10. listopada 2023. godine.

DT LOGISTIKA, POŽEGA, Industrijska 30, traži:
1 vozača/vozačicu teretnog vozila (C i E kategorija + COD 95) s radnim iskustvom 1 godine za rad na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu poslodavca, na mobitel 095 903 4107 ili na e-mail dt.logistica@gmail.com do 3. studenoga 2023. godine.

DOM ZDRAVLJA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE, POŽEGA, Matije Gupca 10, traži: 2 doktora/doktorice obiteljske medicine za rad u Požegi na neodređeno vrijeme,

2 doktora/doktorice obiteljske medicine za rad u Čaglinu na određeno vrijeme i

1 doktora/doktoricu obiteljske medicine za rad u Kutjevu na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 18. listopada 2023. godine.

ZUBAK GRUPA d.o.o., VELIKA GORICA, Zagrebačka 117, traži:
1 servisnog asistenta/asistenticu-procjenitelja/procjeniteljicu (SSS) s radnim iskustvom 3 godine, za rad u Požegi na neodređeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail karijere@zubakgrupa.hr ili na link https://www.zubakgrupa.hr/job/servisni-asistent-procjenitelj-m-z/ do 4. studenoga 2023. godine.

STUDENAC d.o.o., OMIŠ, Četvrt Ribnjak 17, traži:
1 voditelja/voditeljicu prodavaonice s radnim iskustvom 1 godine, za rad u Požegi na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail ljudskipotencijalicentar@studenac.hr  ili na link https://studenac.talentlyft.com/o/DVn/apply    do 31. listopada 2023. godine.

OSNOVNA ŠKOLA ANTUNA KANIŽLIĆA, POŽEGA, A. Kanižlića 2, traži:
1 spremačicu/spremača za rad na određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 12. listopada 2023. godine.
1 stručnog suradnika/suradnicu-socijalnog pedagoga/pedagoginju i 2 učitelja/učiteljice razredne nastave u produženom boravku za rad na puno-određeno vrijeme, te 1 učitelja/ učiteljicu geografije, 1 učitelja/učiteljicu matematike i 1 učitelja/učiteljicu kemije za rad na nepuno-određeno vrijeme. Zainteresirani se mogu prijaviti pismenom zamolbom na adresu poslodavca do 13. listopada 2023. godine.