Crna kronika

Sletio automobilom u putni kanal i udario u betonski most

09-09-2023 • 08:17
Rva
Došlo je do prevrtanja vozila i pada na nogostup

U petak oko 14 sati između naselja Vetovo i Ovčare, 60-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolika i sletio u putni kanal gdje je prednjim dijelom vozila udario u betonski propust oborinskih voda nakon čega je došlo do prevrtanja vozila i pada na nogostup. U prometnoj nesreći 60-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Ulici dr. Andrije Štampara i u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

U petak 8. rujna oko 22 sata kod mjesta Češljakovci, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravljao 64-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 64-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.