Crna kronika

Skrivili prometne nesreće pa pobjegli

10-06-2023 • 08:21
Rva
Policijski službenici tragaju za počiniteljima

U petak 9. lipnja 2023. oko 11.30 sati u Požegi u Njemačkoj ulici na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom uslijed nepropisne vožnje unazad udario u zadnji desni dio zaustavljenog osobnog automobila, a kojim je upravljala 44-godišnjakinja. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao.

U subotu 10. lipnja 2023. oko 2.05 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u zadnji desni bočni dio propisno parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 20-godišnjaka. Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja. Policijski službenici tragaju za počiniteljima.

Dragovoljno predao marihuanu

U petak 9. lipnja 2023. oko 22.20 sati u Pleternici na Trgu hrvatskih branitelja, policijski službenici su zatekli 22-godišnjaka koji kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Nadalje, 22-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao marihuanu i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a također mu je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o osobnoj iskaznici.