Društvo

Silente za Malog princa: “Jedinstvena glazbena čarolija u srcu grada Požege!”

14-12-2023 • 12:44
Rva
Kako je došlo do ostvarenja ove lijepe priče i gdje nabaviti donatorske ulaznice za koncert rekla je predsjednica Udruge Mali princ Danijela Franjetić Medilović prilikom gostovanja u emisiji „Jutro s Matkom“.

Očekuje nas jedinstvena glazbena čarolija u srcu grada Požege! Naime, Turistička zajednica Grada Požege i Udruga Mali princ s radošću su najavili spektakularan donatorski koncert jedne od najomiljenijih grupa našeg vremena – Silente. Ovo glazbeno putovanje ima poseban cilj, pružiti podršku Udruzi Mali princ, čije se hvalevrijedno djelovanje osjeća u svakom koraku. Kako je došlo do ostvarenja ove lijepe priče i gdje nabaviti donatorske ulaznice za koncert rekla je predsjednica Udruge Mali princ Danijela Franjetić Medilović prilikom gostovanja u emisiji „Jutro s Matkom“.

U sklopu Adventa u Požegi dana 22. prosinca, prostor bivšeg atletskog stadiona bit će poprište ove posebne večeri, gdje će se spojiti zvuk grupe Silente i srce humanitarne misije

„Mi u Udruzi imamo jednog dječaka koji obožava grupu Silente, tako da ga njegova majka redovito vodi na sve koncerte koji budu u blizini, od Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Zagreba. Prošle godine smo imali želju iznenaditi dječaka koncertom, povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, oni su zaista imali želju doći no nismo se nikako uspjeli dogovoriti jer su bili u fazi snimanja novog albuma. Tako da je ostalo na tome da ćemo se čuti nekom drugom prilikom – i evo, prilika se ukazala u sklopu Adventa u Požegi!“ – rekla je Danijela Franjetić Medilović te je iskoristila priliku da se zahvali Turističkoj zajednici Grada Požege na ideji i tehničkoj podršci.

„I ove su nas godine uključili u aktivnosti u sklopu Adventa u Požegi. Naravno zahvaljujem se i našim dečkima iz grupe Nevera koji bez razmišljanja podrže sve naše manifestacije, a koje su humanitarnog karaktera. Posebno nas raduje velika podrška naših sugrađana, ali i šire, koji su podržali sve naše aktivnosti i manifestacije koje smo do sada organizirali, a sve s ciljem kako bi djeci s poremećajem iz spektra autizma i njihovim roditeljima olakšali izazove s kojima se susreću kroz život. Hvala im od srca na tome. Moram još naglasiti da smo sretni jer su rad naše Udruge prepoznale i osnovne škole koje su se uključile u kampanju prikupljanja donatorskih donacija za našu djecu, kako bi im osigurali itekako važne terapije za njihov daljnji razvoj i napredak. To su požeške Osnovna škola Julija Kempfa, Osnovna škola Antuna Kanižlića, Osnovna škola Dobriša Cesarić, Osnovna škola Ivan Goran Kovačić iz Velike, Osnovna škola Zdenka Turkovića iz Kutjeva i Osnovna škola Vladimir Nazor Trenkovo.“ – dodala je Danijela Franjetić Medilović.

VEZANI ČLANAK

Priča o Malom princu i Terci na tišinu

Prikupljena sredstva od donacija osigurat će djeci s poremećajem iz spektra autizma nastavak terapija psihosocijalne podrške

Donatorski kuponi uz minimalnu donaciju od 5,00 EUR možete pronaći na mjestima: Kavana Boba, Caffe bar L’insolito, Pizza Bolte Lounge Bar, Caffe bar Sportivo, Zlatarna Karla i Trgovina Silver. Donatorski kuponi moći će se nabaviti i na sam dan koncerta, na štandu koji će biti postavljen na ulazu kod Parka pod gradom, a u slučaju lošeg vremena koncert će biti prebačen u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc, dodala je Danijela Franjetić Medilović.

Pridružite se na glazbenom putovanju plemenitosti i podrške, gdje će ljubitelji glazbe zajedno doprinijeti velikom cilju. Vidimo se na koncertu gdje srce glazbe susreće dobrotu!

Cijeli razgovor svakako poslušajte na našem Mixcloud kanalu

VEZANI ČLANAK

Kroz projekt nabavljeno pet komunikatora za osnovne škole, a sve za dobrobit djece s teškoćama u razvoju