Sport

Rukometaši Požege odigrali dvije pripremne utakmice

23-08-2023 • 07:23
Rva
Požeški klub novu sezonu 1. HRL - Sjever otvara u subotu, 16. rujna domaćim susretom protiv Rudara 2 iz Samobora.

Rukometaši Požege su 7. kolovoza počeli pripreme za novu sezonu 1. Hrvatske rukometne lige – Sjever. Nakon dva tjedna treniranja na vanjskim terenima na Sportsko – rekreacijskom centru u subotu, 19. kolovoza su sudjelovali na turniru u Slatini gdje su odigrali dvije utakmice. 

Požežani su poraženi od Slatine i Moslavine iz Kutine, ali kako zbog radova na uređenju parketa u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc još nisu radili s loptom u rukama to nije ništa neočekivano. 

VEZANI ČLANAK

Pri kraju je uređenje parketa u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc

Protiv Slatine poraženi su rezultatom 19:15 (12:5), a protiv Moslavine 19:14 (11:8). Treću pripremnu utakmicu igrači trenera Daria Anića i Filipa Bešlića odigrat će u subotu, 26. kolovoza u gostima kod premijerligaša Osijeka, a tijekom ovog tjedna trebali bi početi i s treninzima u dvorani jer su radovi pri samom kraju. 

Požeški klub novu sezonu 1. HRL – Sjever otvara u subotu, 16. rujna domaćim susretom protiv Rudara 2 iz Samobora koji je novak u ligi. Prvi dio sezone završava 09. prosinca utamicama 13. kola, a nastavak sezone predviđen je za 03.02.2024. godine.

sport-pozega.hr