Crna kronika

Provalili u pečenjarnicu, no nisu bili gladni

01-07-2023 • 10:40
Rva
Izvješće Policijske uprave požeško-slavonske: provala, prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe i dragovoljna predaja marihuane.

Izvješće Policijske uprave požeško-slavonske: U razdoblju 29./30. lipnja 2023. u mjestu Velika u Školskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u mobilnu pečenjarnicu u vlasništvu 50-godišnjakinje te otuđio novac i razna pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U petak 30. lipnja 2023. u mjestu Velika na raskrižju ulica Industrijske i Obilaznice za kamenolom, 49-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 31-godišnja vozačica, a koja je pretjecala vozilo na punoj središnjoj crti. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela vozila kojim je upravljala 49-godišnjakinja u prednji dio vozila kojim je upravljala 31-godišnjakinja. U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Komorica.

Dragovoljno predao marihuanu

U petak 30. lipnja 2023. oko 22.55 sati na području grada Pleternice, 39-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao manju količinu marihuane. Protiv 39-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.