Crna kronika

Policija u pretrazi kuće pronašla preko pet kilograma duhana

24-05-2023 • 08:22
Rva
Izvješće policije: u pretrazi kuće pronađeno preko pet kilograma duhana, utvrđen uzrok požara na traktoru, 77-godišnji vozač teretnog vozila udario u betonski most.

Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 56-godišnjak i pronašli preko pet kg sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske. Protiv 56-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“.

Prometna problematika

U utorak 23. svibnja 2023. oko 12.30 sati u mjestu Orljavac, 77-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom nije se kretao sredinom prometne trake te je prešao na putnu bankinu i udario betonski most. Navedenom 77-godišnjaku je uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Utvrđen uzrok požara na traktoru

U utorak 23. svibnja 2023. oko dva sata u mjestu Rajsavac, došlo je do požara na traktoru u vlasništvu 28-godišnjaka. Dovršenim očevidom je utvrđeno da je do požara  došlo uslijed kvara na električnim instalacijama.

VEZANI ČLANAK

Policija: U Rajsavcu izgorio traktor