Crna kronika

Policija: U blizini Marinog Sela pokušao otuđiti ribu

30-11-2023 • 09:25
Rva
Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 62 godine s područja Novo Virje koji je 28. studenoga 2023. oko 20 sati u blizini mjesta Marino Selo na ribnjaku u vlasništvu trgovačkog društva s područja Lipika pokušao otuđiti ribu. Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dvojica osumnjičena za neisplatu plaća

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje na 63-godišnjim državljaninom Republike Slovenije kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Neisplata plaće“. Naime, on kao odgovorna osoba trgovačkog društva s područja Pakraca nije isplatio obračunate plaće za mjesec siječanj i veljaču 2021. zaposleniku u iznosu od preko 800 eura.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege koji kao odgovorna osoba trgovačkog društva s područja Požege, iako račun trgovačkog društva nije bio blokiran nije isplatio obračunate plaće za mjesec srpanj i kolovoz 2023. za dvoje zaposlenih u ukupnom iznosu od preko 1.600,00 eura. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Prometna problematika

Policijsko izvješće: Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u ulicama Matije Gupca i Matice Hrvatske.