Crna kronika

Policija: Kutjevčanin ukrao tri puške

24-03-2023 • 08:07
Rva
Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, osumnjičeni je unazad nekoliko godina u Kutjevu iz prostorija trgovačkog društva otuđio tri puške. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Dragovoljno predao 215 komada streljiva

U četvrtak 23. ožujka 2023. anonimni građanin je policijskim službenicima na području Pakraca dragovoljno predao 215 komada streljiva. Navedeno streljivo je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi u Ulici Pavla Radića te dvije u Požegi u Osječkoj ulici.

I ovog vikenda pojačane mjere u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.