Crna kronika

Pokušaj ubojstva u Kaptolu, policija uhitila 22-godišnjaka

07-03-2023 • 11:40
Rva
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Kaptol

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja općine Kaptol kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“ i nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom također s područja općine Kaptol koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“.

Naime, dana 4. ožujka 2023. oko 23.30 sati na području općine Kaptol u obiteljskoj kući i dvorištu, 22-godišnjak je  verbalno i tjelesno napao 54-godišnjakinju nakon čega ju je pokušao usmrtiti gušenjem u čemu ga je spriječio 63-godišnjak.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 54-godišnjakinja u navedenom događaju uporabom drvene palice i kuhinjskih noževa tjelesno napala 22-godišnjaka u namjeri da ga ozlijedi i vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 22-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.