Društvo

Počela Škola plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama u organizaciji Požeškog športskog saveza

27-06-2023 • 12:17
Rva
Tradicionalna Škola plivanja Požeškog športskog saveza koja se provodi svakog ljeta počet će u ponedjeljak, 10. srpnja.

Na Gradskim bazenima jučer su bili upisi i prvi dan obuke u Školi plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama koju organizira Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege. Škola je prvi put organizirana prošle godine kada je obuku prošlo 30 polaznika, a ove godine također će trajati dva tjedna odnosno do 07. srpnja te će 8 učitelja s polaznicima odraditi ukupno 20 sati obuke, prenosi Požeški športski savez.

Upisi su mogući do srijede, 28. lipnja. Obuka će biti svakog radnog dana od 10,00 do 11,30 sati. Škola plivanja za sve polaznike je besplatna, a djeci su osigurane i godišnje sezonske ulaznice za bazen.

Učitelji i provoditelji programa su diplomirani kineziolozi: Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vjeko Lojber, Zoran Čokrlić, Anton Čokrlić, Željko Bunčić, Vlasta Krizmanić i Josip Križanović. 

Tradicionalna Škola plivanja Požeškog športskog saveza koja se provodi svakog ljeta počet će u ponedjeljak, 10. srpnja i trajat će od 28. srpnja, a upisi su 08. i 09. srpnja od 16,00 do 19,00 sati na ulazu na Gradske bazene.

VEZANI ČLANAK

Gradski bazen Požega započeo je s radom, uz niže cijene za građane i tradicionalnu Školu plivanja