Društvo

Održano školsko natjecanje „Nutri-vita“

19-01-2023 • 08:06
Rva
Tema natjecanja bila je doručak za prijatelja, na natjecanju su sudjelovali svi učenici 4.c razreda zanimanja prehrambeni tehničar.

Školsko natjecanje za završni razred naziva „Nutri-vita“ održano je u Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega. Tema natjecanja bila je doručak za prijatelja, na natjecanju su sudjelovali svi učenici 4.c razreda zanimanja prehrambeni tehničar.

„Pravi je užitak bio bodriti naše učenice i učenike jer je zadatak bio izraditi granola košarice i servirati ih za doručak pa je cijeli prostor bio prožet najugodnijim mirisima: čokolade, badema, šumskog voća i vanilije. Učenici su sami osmišljavali recepte za košarice i punjenja. Uz prekrasne košarice su servirali i zdrave smoothie, a o svojim uradcima održali su i prezentaciju. U prosudbenom povjerenstvo bile su naše profesorice: Tatjana Abramović, Mira Ćaćić i Katarina Džalto. Mentorica je učenicima i učenicama bila profesorica Tonka Šarić. Čestitamo svim sudionicima ovog zanimljivog natjecanja.“ – poručili su iz Poljoprivredno-prehrambene škole Požega.

U pobjedničkom timu bile su Tihana Potočki, Manuela Semmelroth, Lorena Pustički i Katarina Vidović. 

VEZANI ČLANAK

“Ove dvije sestrinske zgrade trajno će povezivati ljubav prema znanju”